Obiekt

Tytuł: Zmiany oksydacji tłuszczowców oraz opracowanie nowej metody uwalniania dwuadehydu malonowego z użyciem hydrolizy alkalicznej i reakcji tiobarbiturowej jako miernika wartości użytkowej surowców, produktów spożywczych, paszowych i technicznych

Typ zasobu:

czasopismo

Miejsce wydania:

Szczecin

Wydawca:

Dział Wydawnictw WSM

Format:

image/x.djvu

Identyfikator zasobu:

oai:smp.am.szczecin.pl:54

Język:

pol

Prawa:

Akademia Morska w Szczecinie

Źródło - sygn. oryg.:

001-001411-003

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2010-03-03

Data dodania obiektu:

2010-03-03

Liczba wyświetleń treści obiektu:

4

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://smp.am.szczecin.pl/publication/56

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji